Sobre Billage

Billage, el partner ideal per AssistOffice

Billage és, probablement, la millor plataforma de gestió i col·laboració per autònoms, micro i petites empreses. Des del primer dia, ha estat concebuda específicament per aquest tipus de negocis i cada nova aplicació que hi incorporem està orientada sempre a aquest segment d’empreses.

Això la converteix en una plataforma àgil, fàcil d’adoptar i sense complicacions ni funcionalitats estranyes que no utilitzaràs mai.

Billage té tot allò que és necessari per la gestió diària de les micro i petites empreses, tot el que importa, però res que sobri:

Billage permet gestionar i controlar, tant la facturació i les despeses, com la classificació de documentacions al núvol. També permet dur a terme les tasques de seguiment comercial de les oportunitats de negoci d’una manera col·laborativa.

A més a més, inclou un avançat gestor de projectes amb rols, fites i alertes automàtiques.

 

ico_facturacion
Facturació
Pren el control de la teva facturació i coneix la teva situació financera en qualsevol moment. Crea i gestiona ofertes, comandes, albarans i factures amb pocs clics i tota la potència d’una aplicació robusta.

 

ico_facturacion
Oportunitats
Amb el CRM gestiona els perfils dels clients, leads, proveïdors i socis. Fes previsions i seguiment de les oportunitats amb un calendari d’activitats. Augmenta la teva productivitat i efectivitat.

 

ico_facturacion
Projectes
Un gran gestor de projectes integrat amb el CRM, les ofertes i la facturació. Gestió de projectes amb definició de tasques, fites de facturació, imputació de despeses, alertes sobre previsions econòmiques i de dates

 

ico_facturacion
Gestió documental
Col·labora amb el teu equip intern i extern creant documents i desant-los en PDF. Amb grups de discussió, vinculant cada document a un client o proveïdor concret i personalitzant les plantilles.

 

ico_facturacion
Anàlisis i alertes
Eines que t’ajuden a gestionar el teu negoci. Les alertes t’avisen d’oportunitats desateses, contractes que finalitzen. Sigues ràpid i eficaç. Amb les anàlisis generes dades en temps real sobre facturació, impagaments, despeses i oportunitats.

A més a més, Billage és accessible des de qualsevol dispositiu PC, Mac, Tauleta o Smartphone. Treballa en model SaaS (Software as a Service) i només pagues per allò que utilitzes

 

 

logo-billage

Si vols saber més sobre Billage pots visitar el lloc web de la plataforma, o demanar un compte d’usuari gratuït per un temps limitat i sense cap compromís de contractació.